Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک داور فوتبال می‌گوید کمیته داوران تلاش می‌کند تا داورانی که قضاوت بهتری دارند، در مسابقات بیش‌تری به کار گرفته شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، اشکان خورشیدی داور فوتبال ظهر جمعه در حاشیه سمینار دانش‌افزایی داوران و کمک داوران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر سال یک کلاس دانش‌افزایی برای داوران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا آمادگی جسمانی داوران سنجیده می‌شود و درباره عملکرد داوران صحبت‌های مختلفی به میان می‌آید تا هماهنگی بیش‌تری میان داوران صورت بگیرد.

او درباره استفاده نکردن از داوران ایرانی به خاطر نداشتن دانش استفاده از سیستم VAR گفت: این مساله را باید کمیته داوران درباره‌اش توضیح دهد اما فیفا تمام کشورها را مجاب کرده است که داوران باید مجوزهای لازم این سیستم را دریافت کنند. در تمام مسابقات بین‌المللی، از این سیستم استفاده می‌شود و داوران باید این توانایی را داشته باشند. امیدوارم که فدراسیون فوتبال ما کمک کند تا داوران ما آموزش‌های لازم را ببینند.

خورشیدی درباره چینش داوران در مسابقات لیگ برتر گفت: کمیته داوران تلاش کرده است تا این تنظیم‌بندی تغییر کند و داورانی که آمادگی بیش‌تری دارند، بتوانند قضاوت بیش‌تری انجام دادند و روی این مساله تاکید شده است.

خورشیدی درباره سیستم رادیویی داوران نیز گفت: درباره این مساله خیلی صحبت شده است. سیستم رادیویی و VAR به کم کردن اشتباهات داوری می‌تواند کمک کند. ما از این مساله استقبال می‌کنیم اما کشور ما برای خرید سیستم رادیویی هم مشکل دارد و امیدوارم فدراسیون فوتبال بتواند این امکانات را مهیا کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اشکان خورشیدی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اشکان خورشیدی سیستم رادیویی بیش تری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟

نظرسنجی انجام شده توسط این تیم نشان داد که ساکنان نیوهمپشایر غذا‌های دریایی را با نرخی بالاتر از میانگین ملی مصرف می‌کنند، به این معنی که ممکن است خود را در معرض PFAS و عوارض سلامتی مرتبط با مواد شیمیایی قرار دهند.

به گزارش جی پلاس، در حالی که محققان سطح PFAS شرکت‌کنندگان را آزمایش نکردند، یک مطالعه جداگانه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که آمریکایی‌های آسیایی آمریکایی که اغلب رژیم غذایی سرشار از غذا‌های دریایی دارند، سطح PFAS در خونشان ۸۹ درصد بیشتر از سایر نژاد‌ها بود.

این مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایی غنی از غذا‌های دریایی می‌تواند مقصر باشد، زیرا ماهی منبع اصلی آلودگی PFAS است.

مگان رومانو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما خوردن غذا‌های دریایی را که منبع عالی پروتئین بدون چربی و اسید‌های چرب امگا هستند، توصیه می‌کنیم، اما همچنین منبع بالقوه‌ای برای قرار گرفتن در معرض PFAS هستند مزایای مصرف غذا‌های دریایی برای افرادی که "در مورد رژیم غذایی تصمیم می‌گیرند، به ویژه برای جمعیت‌های آسیب پذیر مانند زنان باردار و کودکان مهم است.

PFAS‌ها مواد میکروسکوپی هستند که هزاران سال طول می‌کشد تا در محیط و بدن انسان تجزیه شوند و نام "مواد شیمیایی برای همیشه" را برای آن‌ها به ارمغان آوردند. آن‌ها در منسوجات، فوم آتش نشانی، ظروف نچسب، لباس و بسته بندی مواد غذایی یافت می‌شوند و به منابع آب، خاک و هوا نفوذ می‌کنند.

از آنجایی که PFAS تقریباً در همه جای محیط زیست یافت می‌شود، محققان گفتند که دانستن چگونگی رسیدن این مواد شیمیایی به ماهی در زنجیره غذایی دریایی دشوار است.

در مطالعه‌ای که در مجله Exposure and Health منتشر شد، محققان حدس زدند که صدف‌ها می‌توانند بیشتر در معرض خطر آلودگی PFAS باشند، زیرا در کف دریا، نزدیک‌تر به منابع PFAS در نزدیکی ساحل، تغذیه می‌کنند و زندگی می‌کنند. موجودات دریایی بزرگتر ممکن است PFAS را با خوردن گونه‌های کوچکتر آلوده به آن‌ها بخورند.

هیچ سطح امنی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی وجود ندارد و چندین مطالعه آن‌ها را با صد‌ها نوع سرطان، مشکلات ناباروری، ناهنجاری‌های جنینی و مجموعه‌ای از بیماری‌های دیگر از جمله اوتیسم مرتبط می‌کند.

محققان گفتند این یافته‌ها بر نیاز به دستورالعمل‌های بهداشت عمومی سختگیرانه‌تر برای تعیین مقادیر ایمن مصرف غذا‌های دریایی برای کاهش قرار گرفتن در معرض PFAS تاکید می‌کند.

دیگر خبرها

  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • آیا دریافت وام ازدواج دوم واقعیت دارد؟ / آیا دو بار می‌توان وام ازدواج گرفت؟ 
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!